Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Honor 90, 5G, Dual Sim, 12GB RAM, 512GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1786 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Te ademeneste cu ochii sai arzatori
Schimbarile fazei lunare i-au fermecat pe multi, printr-un romantism si o imaginatie nesfarsite. Designul inelului Moon Phase de la Honor 90 urmareste dinamismul nesfarsit din situatii statice, captand momente efemere in lumini si umbre.

Curbat pentru a incapea in palma
Ecran curbat, afisaj normal. Tehnologia de varf poate corecta deformarea imaginilor de pe ecran, asigurand confortul vizual.

Subtire si usor in proportii potrivite, fix cat trebuie.
Cu noul proces de montare suspended quad-curved, telefonul are o greutate de 183 g si o grosime de 7,8 mm, ceea ce il face cel mai potrivit pentru mana ta.

Camera principala ultra-clara
Imaginile ultra-clare de pana la 200 MP capteaza milioane de momente speciale.

Ramai fermecator, chiar si dupa caderea noptii.
Pune in evidenta frumusetea noptii, indiferent daca te afli intr-un oras luminat sau pe o straduta linistita si retrasa.

Excelent chiar si pentru fotografierea in contralumina.
Cu ajutorul extraordinarului HDR, modul portret atat al camerei frontale, cat si al celei principale poate face fata provocarii reprezentate de iluminarea din spate.

HONOR Image Engine
HONOR 90 reinterpreteaza modul de calcul al portretului RAW. Cu modulul de imbunatatire a tonurilor, optimizeaza calitatea imaginii si stilul portretelor pe baza domeniului RAW, cizeland fiecare detaliu si lasand culorile sa prinda viata.

Straluceste Ecranul AMOLED cu rezolutie de 1.5k
Poti activa modul HDR pentru a prezenta o gama de luminozitate mai cuprinzatoare si efecte de lumina si umbra mai realiste, captivand in mod constant publicul cu opera de arta de pe ecran.

Plin de putere, tot timpul online
Tehnologia cu o singura celula te asigura ca nu exista pierderi de energie in timpul utilizarii, permitand utilizarea intensa a dispozitivului timp de o zi intreaga.

Chip puternic pentru un potential infinit.
Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition este fabricat cu ajutorul unui proces avansat de 4nm,atingand un nou nivel prin performanta sa excelenta. Puternicul WIFI 6 aduce, de asemenea, o experienta online rapida.

Filmul pentru inima ta, distractie nemaivazuta
Cu algoritmul de imbunatatire a vocii, telefonul poate efectua un control al sunetului la scara larga, in functie de nivelurile de volum in timpul redarii video externe, echilibrand in mod eficient raportul dintre fundal si voce si imbunatatind claritatea vocala si calitatea sunetului.

NFC

Stil de viata convenabil, cu o singura atingere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura