Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon Apple iPhone 15, 5G, 128GB, black + incarcator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3679 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Dynamic Island pentru atunci cand lucrurile apar pur si simplu

Dynamic Island afiseaza alerte si Live Activities, astfel incat sa nu le pierdeti in timp ce faceti altceva. Puteti urmari urmatoarea calatorie, puteti vedea cine va suna, puteti verifica starea zborului si multe altele.

CULOARE DE LA UN CAPAT LA ALTUL REZISTENT PESTE TOT

Noul design inovator prezinta un geam spate cu o culoare infuzata in tot materialul. Un proces personalizat de schimb dublu de ioni pentru sticla si o carcasa din aluminiu de calitate aerospatiala contribuie la o rezistenta incredibila a iPhone 15.

CAMERA PRINCIPALA COMPLET NOUA DE 48 MP PENTRU FOTOGRAFII CARE ITI TAIE RASUFLAREA SI ITI PROVOACA ZAMBETE

Acum, camera principala filmeaza la rezolutie foarte inalta. Astfel, este mai usor ca niciodata sa faceti fotografii deosebite cu detalii uimitoare - de la instantanee la peisaje uimitoare.

Pana la REZOLUTIE DE 4 ORI MAI MARE pentru a surprinde detalii incredibile

2X TELEPHOTO este ca si cum ai avea o a treia camera foto

FOCUS-POCUS, NOI PORTRETE MAGICE

Mai multe detalii si culori mai bogate fac o diferenta spectaculoasa in portrete. Si acum puteti atinge pentru a schimba focalizarea intre subiecti - chiar si dupa ce ati facut fotografia. Presto chango.

Doriti sa surprindeti rapid momentul inainte de a disparea? Nu mai trebuie sa treceti la modul Portret. Daca subiectul este o persoana, un caine sau o pisica, iPhone 15 capteaza automat informatiile de profunzime. Astfel, poti alege sa vezi instantaneu fotografia ca pe un portret, cu un efect artistic de estompare. Sau mai tarziu, in aplicatia Photos.

2X TELEPHOTO pentru a incadra portretul perfect.

AUTONOMIE A BATERIEI PENTRU TOATA ZIUA PENTRU TOATE LUCRURILE PE CARE DORITI SA LE FACETI IN CONTINUARE

Pana la 26 ORE redare video pe iPhone 15 Plus

Pana la 20 ORE de redare video pe iPhone 15

Pana la 3 ore suplimentare de redare video fata de iPhone 12.

A16 BIONIC CHIP O PUTERE DOVEDITA DE PROFESIONISTI

A16 Bionic dispune de tot felul de functii avansate. Cum ar fi fotografia bazata pe calcul, utilizata pentru fotografii de 24 MP si portrete de ultima generatie. Izolare vocala pentru apeluri telefonice. Si performante fluide pentru jocurile cu grafica intensiva. Toate acestea cu o eficienta incredibila pentru o durata de viata excelenta a bateriei. Nu e de mirare ca a inceput ca un cip Pro. GPU-ul A16 Bionic este cu pana la 40% mai rapid decat GPU-ul din iPhone 12.

COMPATIBIL CU USB-C

Noul conector USB-C va permite sa va incarcati Mac-ul sau iPad-ul cu acelasi cablu pe care il utilizati pentru a incarca iPhone 15. Poti chiar sa folosesti iPhone 15 pentru a incarca Apple Watch sau AirPods. Adio, dezordine de cabluri.

IN CAZ DE URGENTA, IPHONE VA ASIGURA SPRIJINUL

Noul Roadside Assistance via satellite va poate oferi ajutor in caz de pana de cauciuc sau de baterie descarcata, chiar si atunci cand nu sunteti in afara retelei.

iPhone dispune, de asemenea, de Emergency SOS via satellite and Crash Detection, doua functii de siguranta vitale care au contribuit la salvarea de vieti.

CONCEPUT PENTRU A FACE DIFERENTA

Ceea ce conteaza pentru tine conteaza si pentru Apple.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura