Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold5, 5G, F946, 512GB, 12GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Puterea unui PC. Acum in buzunarul tau.

Fa cunostinta cu telefonul cu ecran mare, ca un cinematograf mobil. Cel care este atat o consola de jocuri captivanta, cat si o forta de lucru cu mai multe ecrane, ideal pentru multitasking. Este completat cu o camera puternica, de calitate profesionala. Toate aceste instrumente disponibile in mainile tale.

Ecran principal de 7.6
Desfasoara un ecran uimitor, captivant - reimaginat pentru a oferi o experienta de gaming ca niciodata, vizionare cinematografica oriunde te-ai afla si productivitate in stil PC - totul pe un dispozitiv de dimensiunea unei tablete.

Mai subtire, mai usor si mai portabil ca niciodata
Am redus factorul de forma, oferindu-ti o prindere mai buna a telefonului, fara a sacrifica un gram de putere.

1750 niti il mentin stralucitor. Chiar si in lumina directa
Un videoclip este redat pe ecranul principal al Galaxy Z Fold5 in Flex Mode. Flex Mode Panel afiseaza comenzile de redare in jumatatea inferioara a ecranului. Nu-ti face griji ca lumina soarelui iti va strica vizionarea filmului in timp ce te bucuri de aceasta experienta pe ecranul principal de 7,6?. Vei simti ca te afli chiar in mijlocul actiunii - cu Galaxy Z Fold5 care emite pana la 1.750 niti de luminozitate.

Bucura-te de toata ziua
Un telefon atat de impresionant - vei dori sa-l folosesti tot timpul. Si cu un sistem masiv de baterii duble de 4.400 mAh, o poti face. Impreuna cu un procesor avansat, adapteaza eficient consumul de energie la obiceiurile si nevoile tale, facand ca o incarcare sa dureze mai mult decat oricand.

Jocuri puternice cu cel mai rapid Snapdragon de pe un Galaxy Z Fold de pana acum
Porneste pe drumul catre victorie cu hardware-ul si software-ul imbunatatit al Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Acest procesor de inalta performanta alimenteaza un joc la nivel de campion.

Arma ta secreta in multitasking
Cea mai avansata experienta de multitasking pe un smartphone Samsung Galaxy de pana acum iti permite sa pastrezi trei ferestre pe un singur ecran, astfel incat sa poti lucra mai usor, partaja fisiere, sa faci cumparaturi, sa rasfoiesti si sa te joci mai mult.

Cel mai portabil S Pen pentru Fold de pana acum, cu o carcasa compacta
Cand ideile curg, atinge S Pen pentru a scrie, a mazgali si a nota cu precizie la care mainile tale doar ar putea visa. Deschide Samsung Notes pentru o ?panza? care se sincronizeaza pe toate dispozitivele tale sau transforma jurnalul intr-o forma de arta in aplicatia ta preferata de luat notite.

50MP MVP
Avand nu doar un sistem avansat de camere, acest device cu doua afisaje extinse iti permite sa configurezi telefonul ca un studio mobil complet cu 30x Space Zoom. Astfel, poti fotografia, reinregistra, mari si edita cu un nivel de libertate creativa complet nou.

Dual Preview iti pune subiectul in control
Extinde Galaxy Z Fold5 pentru a arata subiectilor din poza exact ceea ce vezi tu in obiectiv. In acest fel, isi pot ajusta pozitia si isi pot aranja parul pentru a arata cat mai bine.

Transforma lumina scazuta in noua ta setare preferata
Extinde ecranul principal si realizeaza fotografii nocturne de inalta rezolutie la care ai visat intotdeauna ? o fotografie uimitoare facuta in lumina slaba care surprinde culoarea si claritatea fiecarui moment.

Design  Clapa
SIM tipul de card  nano-SIM si eSIM

Specificatii tehnice      

Numar nuclee procesor  8 nuclee
Frecventa procesor  3.36 GHz
RAM  12 GB
Capacitate memorie interna  512 GB
Extindere memorie  Nu
Sistem de operare      Sistem de operare  Android
Display      Numar display  2
Marime display  6.2"
Rezolutie display  2316 x 904 pixel
Technologie de afisaj  OLED
Rata de reimprospatare ecran  120 Hz
Camera      Cu camera frontala  Da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura