Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Tableta Apple iPad Pro 12.9, 128GB, 2022, WiFi, Space Gray

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Performanta uimitoare. Display incredibil de avansat. Conectivitate wireless ultrarapida. Capacitati Apple Pencil de nivel urmator. Noile functii puternice din iPadOS 16. Cea mai buna experienta iPad.

CIP M2 PERFORMANTA DE ULTIMA GENERATIE

Cip M2. Cipul M2 este urmatoarea generatie de cipuri Apple, cu un procesor cu 8 nuclee care ofera o performanta cu pana la 15% mai rapida si un GPU cu 10 nuclee care asigura o performanta grafica cu pana la 35% mai rapida. Cu un Neural Engine cu 40% mai rapid pentru a accelera sarcinile de invatare automata si o latime de banda de memorie cu 50% mai mare, M2 aduce performante uimitoare si noi capabilitati pentru iPad Pro. Astfel, poti crea modele 3D fotorealiste, construi modele AR complexe si poti experimenta jocuri cu grafica de calitate de consola cu rate de refresh ridicate, mai repede ca niciodata. Totul in timp ce te bucuri de o autonomie a bateriei de o zi intreaga.

Un studio complet in mainile tale. Motorul media de inalta performanta de pe M2 accelereaza codificarea si decodificarea ProRes. Poti converti proiecte video in ProRes de pana la 3 ori mai rapid decat inainte. Cu procesorul de semnal de imagine din M2 si camerele avansate de pe iPad Pro, acum poti captura video ProRes. Cinci microfoane de calitate de studio si patru difuzoare audio cu suport pentru Dolby Atmos va permit sa inregistrati si sa oferiti un sunet de calitate.

12.9" ECRAN LIQUID RETINA XDR. CEL MAI BUN SI MAI LUMINOS

Dynamic range extrema pe iPad Pro de 12,9 inchi. Ecranul Liquid Retina XDR ofera detalii reale cu un raport de contrast de 1.000.000:1, ideal pentru vizualizarea si editarea fotografiilor si videoclipurilor HDR sau pentru a te bucura de filmele si emisiunile TV preferate. De asemenea, dispune de o luminozitate uluitoare de 1000 de nits pe tot ecranul si de 1600 de nits de luminozitate maxima, impreuna cu tehnologii avansate de afisare, cum ar fi P3 wide color, True Tone si ProMotion. Si puteti utiliza Reference Mode pentru un flux de lucru mai precis din punct de vedere al culorilor.

Alimentat de peste 10,000 mini-LED-uri

Mini-LED-uri. Pentru a obtine o luminozitate extrem de ridicata, am folosit o matrice de LED-uri pe intreaga parte din spate a ecranului. Pentru a le incadra in iPad Pro, incredibil de subtire, am folosit mini-LED-uri personalizate, care sunt de 120 de ori mai mici decat cele din generatiile anterioare. Filmele optice si difuzoarele de dimensiuni personalizate amesteca lumina mai eficient si se potrivesc intr-un design cu o grosime de doar 6,4 mm.

Peste 2500 zone de dimming local

Local dimming zones. Peste 10.000 de mini-LED-uri sunt grupate in peste 2.500 de zone locale de dimming. In functie de continut, luminozitatea din fiecare zona poate fi reglata cu precizie pentru a obtine un raport de contrast uimitor de 1.000.000:1. Chiar si cel mai detaliat continut HDR cu cele mai fine reflexii speculare - cum ar fi galaxiile si exploziile din filmele de actiune - sunt mai reale ca niciodata.

IPADOS 16 EXTINDETI CEEA CE ESTE POSIBIL

Modalitati imbunatatite de lucru. iPadOS 16 iti ofera noi modalitati remarcabile de a face mai mult ca niciodata. Noile aplicatii desktop-class iti fac ziua de lucru mai productiva. Redimensioneaza si suprapune aplicatiile pentru a face multitasking ca un profesionist cu Stage Manager. Conecteaza un ecran extern, cu rezolutii de pana la 6K, pentru a avea si mai mult spatiu pentru toate aplicatiile tale.

SISTEM DE CAMERE
CAPTURATI SI CONECTATI
LA UN NIVEL MAI PROFUND
Trimite mesaj
Din Gura in Gura