Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Ceas Samsung Galaxy Watch 5, R915, 44mm, LTE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Durabilitate

Monitorizarea somnului

Senzor BioActive

Baterie

Galaxy Watch5

Numara oile pentru tine
Cunoaste-ti perioadele de dormit cu tehnologia noastra noua si imbunatatita de urmarire a somnului. Planifica-ti ora de culcare, detecteaza sforaitul, intelege si urmareste etapele tale de somn (treaz, usor, profund, REM) prin intermediul a 8 simboluri de dormit, cu animale care reprezinta tipul tau de somn. Noptile mai bune duc catre zile mai bune.

*Disponibilitatea poate varia in functie de tara sau de regiune. *Necesita aplicatia Samsung Health, versiunea 6.22.1 sau o versiune ulterioara. *Galaxy Watch5 trebuie sa fie asociat cu un telefon Samsung Galaxy, cu Android 8.0 si minim 1,5 GB RAM. *Destinat numai scopurilor generale de sanatate si fitness. Nu este destinat utilizarii in detectarea, diagnosticarea, tratamentul oricarei afectiuni medicale sau tulburari de somn. Masuratorile sunt doar ca referinta personala. Te rugam sa consulti un medic pentru sfaturi.

Ai grija de inima ta
Senzorul puternic 3-in-1 Samsung BioActive controleaza eficient trei senzori de sanatate. Senzorul de analiza a impedantei bioelectrice, senzor electric al inimii (ECG) si senzor optic de ritm cardiac.

Inapoi, la incheietura mainii tale, in cel mai scurt timp
Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a trece de la incarcare 0% la 45%. Da, ai citit bine. Cu o baterie mai mare decat a predecesorilor sai si cu incarcare rapida, esti gata de pornire, in cel mai scurt timp.

*Testare efectuata de Samsung in iunie 2022, folosind versiunea pre-lansata a Galaxy Watch 5 (BT si LTE), fiecare asociat cu un telefon Samsung toate dispozitivele testate cu software-ul de pre-lansare, cablu USB C Galaxy Watch Magnetic Fast Charging (EP-OR900) si adaptor de alimentare USB C Samsung de 25 W (EP-TA800). Timpul de incarcare variaza, in functie de regiune, setari, model de utilizare si factori de mediu rezultatele reale pot varia. *Adaptorul de alimentare USB C Samsung de 25 W (EP-TA800) este vandut separat.

Fa cunostinta cu afisajul cu cristal de safir
Iti prezentam ceasul nostru rezistent Galaxy. Rezistent la apa, cu un afisaj frontal mai dur, realizat cu cristal de safir premium, care este de 1,6 ori mai puternic impotriva zgarieturilor. Pentru aproape orice posibila situatie.

*Galaxy Watch5 are un rating de rezistenta la apa de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundari sau activitati in apa cu presiune ridicata. Daca dispozitivul sau mainile tale sunt umede, acestea trebuie sa fie uscate bine inainte de manipulare.*Comparativ cu Galaxy Watch4. *Conform duritatii Vickers, masurata cu o sarcina constanta de 200fg.

Personalizeaza-l

Gestioneaza ziua in felul tau
De la analog la digital, de la clasic la modern, selectezi un cadran de ceas, pentru a te ajuta sa faci fata zilei. Alegi din setul clasic sau dintre diferitele fete pentru ceas.

Uniti la un loc

Alege o curea, care se potriveste cu toata garderoba ta. Sau obtii mai multe variante, de asortat cu orice tinuta pe care o porti. Versatilitatea este totul.

*Disponibilitatea poate varia, in functie de tara sau de regiune. *Curelele sunt vandute separat.

Urmeaza-ti drumul

Intra in studio si personalizeaza dintr-o gama de curele si stiluri noi, pentru a se potrivi cu aspectul tau unic. Combina si potriveste in diferite combinatii, numai pe samsung.com.

*Disponibil pe samsung.com, in anumite tari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura