Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon Samsung Z Flip4 5G, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM, blue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Galaxy Z Flip4

Surprinde viata dintr-o noua perspectiva
Cele mai bune unghiuri ale tale cu FlexCam
Personalizat in functie de continutul tau
Durabil la interior si in exterior
Deschide o noua lume

DESIGN
Telefonul care se pliaza

CULORI
Faceti cunostinta cu noile culori
Alege o culoare care sa se potriveasca cu orice, dar care sa fie unica. Un finisaj al sticlei ce creeaza un contrast fin cu cadrul metalic lucios si stralucitor. Alege dintre patru nuante: Bora Purple, Graphite, Pink Gold si Blue.1
Bora Purple
Graphite
Pink Gold
Blue

DURABILITATE
Rezistent la apa si cazaturi

ECRAN PRINCIPAL
Se poate tine pliat sau deschis complet
Ecranul de 6,7 inchi ofera o vizualizare frumoasa, datorita Ultra Thin Glass.4 Durabilitatea avansata il face mai puternic ca oricand - pastrandu-si rezistenta pana la 200.000 de plieri.5,6

EXTERIOR
Rezistent la pliere
Din interior spre exterior, Galaxy Z Flip4 este creat pentru a fi durabil. Acestea sunt cele mai rezistente dispozitive pliabile create vreodata de noi, exclusiv cu Corning Gorilla Glass Victus+. Si balamaua este protejata de Armor Aluminium - cadrul nostru din cel mai dur aluminiu.

REZISTENTA LA APA IPX8
Si totusi nu iti este frica de apa
Iti faci griji in privinta apei? Acestea sunt primele smartphone-uri pliabile, rezistente la apa, din lume.7 Poate sta in apa, la 1,5 metri adancime, timp de pana la 30 de minute, fara sa fie afectat.

Accidentele pot fi uitate
Inscrie-te in Samsung Care+ si stai fara griji, pentru a fi protejat de daune accidentale.8

CAMERA FOTO
Prezinta-ti abilitatile foto

Mandreste-te cu pozele facute in lumina redusa

SISTEM MULTI-CAMERA

Ai parte de cea mai buna viata de noapte
Noaptea tocmai a devenit mai luminoasa cu Nightography pentru camera spate. Detaliile sunt scoase la lumina, chiar si atunci cand este intuneric afara, cu pixelii mai mari de pe Camera Wide. Zambeste!
Nightography nu te ajuta doar in fotografii, ci iti ofera si posibilitati video. Cand actiunea incepe, inregistrarile raman fluide, fara a fi tremurate, cu OIS si VDIS imbunatatite. Procesarea puternica permite solutiei Super Night sa minimizeze zgomotul de imagine, astfel incat clipurile grupului sa ramana clare, pana in noapte tarziu.

FLEXCAM
Haide, pliaza-l si testeaza-ti abilitatile foto

Iti prezentam FlexCam, o experienta de utilizare versatila a camerei foto, fara a-ti folosi mainile. Profita de unghiurile agile ale telefonului tau, pentru a captura fotografii de grup, selfie-uri si videoclipuri din perspective uluitoare si cu detalii impresionante, realiste - chiar si in aplicatiile tale de socializare.9 *Imagine simulata in scop ilustrativ. Interfata de utilizare reala poate fi diferita.

QUICK SHOT
Intra in epoca selfie-urilor

Realizezi selfie-uri cu ajutorul camerei de pe spate, in timp ce ecranul frontal iti ofera o pre-vizualizare in timp real. Verifici de la distanta, cu un instrument de vizualizare pe ecran complet sau atingi, pentru a vedea raportul original si pentru a te asigura ca toata lumea se afla in cadru. Iar cu noile actualizari ale software-ului, Quick Shot este pregatit pentru si mai multa actiune, din toate unghiurile, intre pliat si FlexCam.9 *Imagine simulata in scop ilustrativ. Interfata de utilizare reala poate fi diferita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura