Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+, X610, 12.4, WiFi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Design colorat care iti permite sa stralucesti

Intra intr-o lume a posibilitatilor creative si distractive de divertisment cu Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+. Vizualizeaza, creeaza si distribuie ceea ce-ti place, in detalii intense pe ecranul luminos si captivant. Ambele modele vin in Gray, Mint, Silver si Lavander, pentru a se potrivi fara efort cu ambianta ta unica.

Dezvolta-ti luarea de notite cu S Pen
Scrie, schiteaza, deseneaza in aplicatia ta preferata de luare a notitelor cu S Pen reproiectat, rezistent la apa si praf. Acum, in patru culori la moda, se ataseaza magnetic pe spatele dispozitivului si se potriveste perfect. Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+ accepta chiar si S Pen Creator Edition pentru a-ti elibera intregul potential creativ.

Nuante vibrante. Privelisti uluitoare.
Tot ce se afla pe ecran este similar realitatii cu ecranul de inalta rezolutie de 12,4 inci sau 10,9 inci. Detaliile sunt conturate si clare, cu o gama larga de culori intense, datorita gamei de culori DCI-P3 si luminozitatii imbunatatite, astfel incat sa te poti bucura intotdeauna de o experienta de vizionare spectaculoasa.

Toate vizualizarile tale super cursive
Cufunda-ti simturile in imaginea cursiva, datorita ratei de reimprospatare adaptive a ecranului, de pana la 90 Hz. Fie ca te uiti la serialele preferate, derulezi prin retele sociale sau editezi cel mai recent videoclip, ecranul se ajusteaza pentru a face ca fiecare miscare sa para fluida si reala.

Vizualizari extinse si luminoase, chiar si in aer liber, cu Vision Booster
Vision Booster iti permite sa vezi clar ecranul spatios al Tab-ului tau in zonele puternic iluminate, datorita unui algoritm inteligent de exterior, care detecteaza stralucirea soarelui si se schimba pentru a se potrivi. Treci cu usurinta intre studio si terasa, datorita contrastului si imbunatatirilor de culoare, pentru a mentine lucrurile vibrante.

Protectia ochilor pentru tine si cei dragi
Vizualizeaza continut, creeaza si joaca-te atat timp cat vrei, stiind ca ochii tai sunt bine protejati. Ecranul de pe Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+ este proiectat cu emisie redusa de lumina albastra pentru a-ti proteja vederea, oferind o experienta de vizionare confortabila, in timp ce ramai in zona ta de divertisment.

Ramai creativ, in miscare, cu o baterie de lunga durata
Pastreaza tendintele creative active cu bateria de lunga durata. Are puterea de a te ajuta sa parcurgi cea mai mare parte a zilei si poate chiar sa pastreze o parte, in cazul in care si telefonul tau are nevoie de un impuls. Conecteaza-ti smartphone-ul Samsung Galaxy cu un cablu USB-C si Fast Charging se ocupa de restul.

Dezvolta-ti creativitatea, optimizata pentru ecranul mare
Lasa-ti imaginatia sa zboare in luarea de notite profesionale cu Samsung Notes si Goodnotes ? optimizate pentru a oferi o experienta S Pen perfecta si senzatia scrierii pe hartie. Schiteaza in vizualizare portret si editeaza in vizualizarea orizontala sau invers.

Prima tableta Galaxy S FE rezistenta la apa si praf
Cand ziua devine dificila, Tab si S Pen raman solide si durabile. Designul neted al tabletei este dotat cu un cadru puternic din metal, iar evaluarea IP68 denota ca aceasta este prima noastra tableta Galaxy S FE cu S Pen rezistenta la apa si praf.

Accelereaza-ti productivitatea, mareste-ti spatiul de stocare
Echipate cu chipset-ul nostru Exynos 1380 de inalta performanta, Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+ mentin rezolvarea sarcinilor multiple, difuzarea in flux si jocurile fluide si rapide. Alege pana la 256 GB de stocare interna, apoi ataseaza microSD-ul, pentru a adauga mai mult spatiu de stocare, in cazul in care ai nevoie de si mai mult spatiu pentru videoclipuri, compozitii, fotografii de inalta rezolutie si multe altele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura