Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Tableta Samsung Galaxy Tab S9, X716B, 5G, 11.0, 12GB RAM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cea mai mare tableta Dynamic Amoled 2X creata de noi

Mai durabil ca niciodata si rezistent la apa | Cel mai puternic S Pen al nostru | Performanta Snapdragon 8 Gen 2 de neegalat

Trei dimensiuni. Doua culori-inspirate din natura

Alege intre subtilul, profesionalul Graphite si Beige fin si natural - ambele accentuate cu detalii premium si un finisaj neted, sablat, pentru un aspect sofisticat.

Obtine o vizualizare clara si confortabila cu Dynamic AMOLED 2X

Indiferent daca alegi Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ sau Galaxy Tab S9 Ultra, fiecare este gata sa-ti dezvolte viziunea creativa. Toate trei au un ecran Dynamic AMOLED 2X, care ofera culori si imagini uimitoare. In plus, protejeaza ochii cu o emisie redusa de lumina albastra.

Design unificat. Frumusetea este in detalii
Intotdeauna cele mai mici lucruri conteaza cel mai mult. La fel precum designul camerei plutitoare de pe spate - conceputa pentru a integra elegant sistemul de camere imbunatatit. Am re-imaginat chiar si butoanele laterale si aranjamentul difuzoarelor, pentru a fi mai familiare.

Nuante vibrante. Privelisti uluitoare
Totul de pe ecran este real cu afisajul Dynamic AMOLED 2X de inalta rezolutie. Detaliile sunt conturate si clare, cu o gama larga de culori intense si negru profund, datorita imaginilor imbunatatite HDR10+ si derularii fluide pana la 120 Hz.

Imbunatateste-ti experienta de joc cu imagini epice, cinematografice
Galaxy Tab S9 series ofera o experienta de joc captivanta, foto-realista, pe ecranul extins al Tab, pentru jocuri maraton. Experienta este sporita de sunetul captivant de la sistemul de boxe quad AKG si sunetul surround Dolby Atmos.

Prima tableta Galaxy S rezistenta la apa si praf
Cand conditiile devin dificile, Tab ramane solid si durabil. Designul metalic, neted, este potrivit celui mai puternic cadru Armor Aluminum ce isi respecta numele, protejandu-ti tableta de socuri si caderi. Iar ratingul IP68 iti garanteaza prima noastra Galaxy Tab S series rezistenta la apa si praf.

S Pen. Mai puternic, mai rapid, mai receptiv
Am reconstruit S Pen inclus pentru a fi rezistent la apa IP68 la fel ca Tab. Este, de asemenea, imbunatatit la nivel general, cu o sensibilitate imbunatatita a varfului, pentru mai putine clicuri accidentale. Iar cu atasamentul magnetic si incarcarea bidirectionala, doar il fixezi pentru a-l incarca.

Dezvolta-ti metoda de notare, optimizata pentru ecranul mare
Lasa-ti imaginatia sa zboare cu aplicatii creative de nivel profesionist precum GoodNotes optimizate pentru a oferi o experienta S Pen perfecta si senzatia reala a scrisului pe hartie. Schiteaza in modul portret si editeaza in vizualizare orizontala sau invers.

Notarea a devenit mai usoara
Mareste-ti productivitatea cu functiile imbunatatite de notare S Pen. Noteaza rapid idei noi sau fa o diagrama rapida pentru a-ti exprima punctul de vedere. Iar cu S Pen to Text, iti poti transforma fara probleme scrisul de mana in text redactat, intr-o gama larga de aplicatii precum Google, Messages, Maps si multe altele.

Colaborarea in timp real vine cu Samsung Notes
Atrage-ti colegii de echipa intr-o sesiune de brainstorming, facilitata de S Pen si Samsung Notes. Partajeaza note intre dispozitivele Samsung Galaxy, pentru a edita continut in timp real, direct in aplicatie. Poti chiar sa scanezi cu usurinta documente cu mai multe pagini si sa le salvezi in Gallery, pentru a le extrage in timpul apelurilor video.

Sistem de operare  Android
Procesor      Tip procesor  Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Frecventa procesor  3.36 GHz
Numar nuclee procesor  8 nuclee
Display      Model ecran  Capacitiv
Marime ecran  11"
Rezolutie ecran  2560 x 1600
Memorii      Capacitate RAM  12 GB
Capacitate memorie interna  256 GB
Extindere memorie  Da
Card de memorie tip  microSD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura