Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Ceas Apple Watch Ultra, GPS, Cellular, 49mm, Titanium Case

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Va prezentam un ceas care forteaza limitele pentru sportivii care fac acelasi lucru.

Aventura va asteapta!

Faceti cunostinta cu cel mai robust si mai performant Apple Watch din toate timpurile. Cu o carcasa rezistenta din titan, GPS de precizie cu dubla frecventa, pana la 36 de ore de autonomie a bateriei, conexiune LTE si trei benzi specializate, create pentru sportivi si aventurieri de toate felurile.

Design PIONIERAT DE INGINERIE

PARE DUR PENTRU CA ESTE!

Pentru a construi ceasul sport de ultima generatie, am lucrat fiecare element cu o atentie minutioasa la detalii pentru o performanta de neegalat. Titanul asigura echilibrul perfect intre greutate, robustete si rezistenta la coroziune. Noul design al carcasei a fost inaltat pentru a-l inconjura cristalul plat de safir si pentru a-l proteja de impacturile nedorite. Digital crown este mai mare, iar butonul lateral este ridicat de pe carcasa, ceea ce-l face mai usor de utilizat atunci cand purtati manusi.

Cel mai mare si mai luminos ecran Apple Watch din toate timpurile. Lumina directa a soarelui nu este un obstacol pentru un display Always?On Retina, care atinge 2000 de nits luminozitate maxima si este de doua ori mai luminos decat orice alt Apple Watch. Ecranul mai mare ofera mai mult spatiu pentru masuratorile din timpul antrenamentului si pentru fetele de ceas pline cu detalii.

Cadran de ceas Wayfinder cu Night Mode

Special pentru Apple Watch Ultra, cadranul Wayfinder poate fi schimbat in busola live si este loc pentru opt comenzi. In situatii de lumina slaba, poti roti digital crown pentru a activa Night Mode si poti vedea cum cadranul ceasului devine de un rosu aprins.

Gata de actiune. Noul buton Action va ofera un control rapid asupra unei varietati de functii. Este personalizabil si poate face lucruri, precum controlul unui antrenament, marcarea unui punct de reper al busolei sau inceperea unei scufundari. La fel ca tine, este plin de potential.

Mic si incredibil. Un instrument esential si versatil care se potriveste la incheietura mainii tale, Apple Watch Ultra incorporeaza caracteristici incredibile intr-un spatiu surprinzator de mic.

Antena GPS

GPS-ul performant cu frecventa dubla ofera o localizare precisa pentru calcularea distantei, a ritmului si a hartilor de traseu.

Buton de actiune in International Orange

Personalizati-l pentru a marca un punct de reper cu busola, pentru a porni Backtrack, pentru a controla un antrenament, pentru a incepe o scufundare si multe alte activitati. Tineti apasat pentru a activa Sirena.

Difuzoare duble

Un al doilea difuzor imbunatateste volumul audio in apeluri si Siri.

Sirena

Emite un sunet de 86 de decibeli pentru a primi ajutor. Poate fi auzita pana la 180 de metri distanta.

Buton lateral

Utilizati pentru a accesa caracteristicile de siguranta. Tineti apasat pentru a efectua un apel de urgenta, pentru a gasi ID-ul medical sau pentru a accesa sirena. Inaltat usor de la carcasa pentru a fi utilizat in timp ce purtati manusi.

Indicatorul de adancime

Asigura masurarea in timp real a adancimii subacvatice pana la 40 de metri, impreuna cu citirea temperaturii apei.

Retea de trei microfoane

In medii cu vant, un algoritm adaptativ alege cel mai bun microfon pentru sunet. Invatarea automata filtreaza zgomotul pentru o claritate optima a vocii.

Digital crown

Un diametru mai mare si caneluri mai grosiere faciliteaza utilizarea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura