Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Ceas Apple Watch Series 8, GPS, 45mm, Midnight Aluminium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Un salt sanatos inainte

Paretenerul dumneavoastra esential este acum si mai puternic. Am introdus detectarea temperaturii pentru o cunoastere mai profunda a sanatatii femeilor. Crash Detection pentru a obtine ajutor in caz de urgenta. Etapele somnului pentru a intelege mai bine somnul. Si noi modalitati de a te antrena cu ajutorul aplicatiei Workout. Viitorul sanatatii nu a aratat niciodata atat de bine.

Design si durabilitate

FRUMOS. SI REALIZAT PENTRU A RAMANE ASA.

Always-On Retina display. Priviti tot. Faceti orice. Ecranul luminos Always-On face ca fetele detaliate ale ceasului sa arate uimitor si sa fie usor de citit, chiar si atunci cand incheietura mainii este lasata in jos. Afisajul mare gazduieste toate aplicatiile tale preferate si face ca atingerea, tastarea si glisarea sa fie o joaca de copii.

Always-On Retina display. Priviti tot. Faceti orice. Ecranul luminos Always-On face ca fetele detaliate ale ceasului sa arate uimitor si sa fie usor de citit, chiar si atunci cand incheietura mainii este lasata in jos. Afisajul mare gazduieste toate aplicatiile tale preferate si face ca atingerea, tastarea si glisarea sa fie o joaca de copii.

Health

O PERSOANA MAI SANATOASA

Cu cat sunteti mai bine informati cu privire la sanatatea dumneavoastra, cu atat mai mult aveti puterea de a o influenta. Senzorii de sanatate avansati din Apple Watch Series 8 ofera informatii care te ajuta sa-ti intelegi mai bine sanatatea.

Introducerea senzorului de temperatura

Intelegeti menstruatia mai bine ca niciodata. Apple Watch Series 8 are un nou senzor inovator care iti urmareste temperatura in timp ce dormi, astfel incat sa poti vedea schimbarile din timp. Urmarirea menstruatiei utilizeaza aceste date pentru a oferi o estimare retrospectiva a momentului in care probabil ai avut ovulatia, ceea ce poate fi util pentru planificarea familiala. Atunci cand este combinat cu ritmul cardiac si cu datele despre menstruatie inregistrate, veti obtine o vizualizare detaliata.

O modalitate mai usoara de a intelege cand aveti ovulatia

Previziunile menstruatiei. O intrebare mai putin. Obtineti previziuni imbunatatite ale menstruatiei cu ajutorul datelor privind temperatura. Acum puteti primi notificari daca datele inregistrate despre mesntruatie arata o posibila abatere, cum ar fi perioade neregulate sau prelungite. Poti impartasi istoricul menstruatiei cu doctorul tau pentru a-l informa mai bine.

MASINA DE VISURI
Aplicatia Sleep nu tine evidenta doar a timpului cat ai dormit. Ea va arata cat timp ati petrecut in somnul REM, in somnul de baza sau in somnul profund, precum si cand v-ati trezit.

Efectuati un ECG in orice moment. Cu aplicatia ECG, Apple Watch Series 8 este capabil sa genereze un ECG similar unei electrocardiograme single?lead.

Masurati-va oxigenul din sange. Este o inovatie uluitoare. Senzorul remarcabil si aplicatia din Apple Watch Series 8 iti permit oricand sa verifici nivelul oxigenului din sange, zi sau noapte.

Nu mai uitati sa luati medicamentele si vitaminele. Aplicatia Medications va ajuta sa va tineti evidenta in mod discret si convenabil medicamentele, vitaminele si suplimentele. Si va permite sa le inregistrati cu usurinta pe Apple Watch.

Safety

INOVATIE DE CARE SPERAM CA NU VETI AVEA NICIODATA NEVOIE

Va prezentam sistemul Crash Detection. Ajutor automat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura