Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Ceas Samsung Galaxy Watch 5 Pro, R920, 45mm, BT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Monitorizarea somnului

Urmarirea rutei GPS

Baterie

Senzor BioActive

Galaxy Watch5 Pro

Urmareste-ti metabolismul, cu fiecare etapa

Route Workout

Noua functie Route Workout iti permite sa importi rute de antrenament in format GPX de pe smartphone-ul tau catre ceas, sincronizandu-ti lista de antrenament.

*Furnizat atunci cand fisierul de traseu in format GPX este importat pentru drumetii si ciclism si traseul este setat ca tinta in setarile Samsung Health.

*Necesita activare in timpul fiecarui antrenament de drumetie sau ciclism, in setarile Samsung Health.

Track Back

Parcurge distanta, apoi utilizeaza Track Back pentru a te intoarce, imediat, de unde ai inceput. Este usor sa ramai pe drumul bun, datorita navigatiei pentru biciclisti si drumeti, ghidata de voce sau de vibratii, pas cu pas.

Putere prin antrenamentul tau
Avanseaza intens, stiind ca ceasul tau poate sa tina pasul, cu cea mai mare capacitate a bateriei din seria noastra de dispozitive purtabile.

*Furnizat atunci cand fisierul de traseu in format GPX este importat pentru drumetii si ciclism, iar traseul este setat ca tinta in setarile Samsung Health. *Necesita activare in timpul fiecarui antrenament de drumetie sau de ciclism in setarile Samsung Health. *Durata reala a bateriei variaza, in functie de mediul de retea, functii si aplicatii utilizate, frecventa apelurilor si a mesajelor, numarul de incarcari si multi alti factori. *Capacitatea tipica a fost testata in conditii de laborator, terta parte. Capacitatea tipica este capacitatea medie estimata, luand in considerare abaterea capacitatii bateriei dintre esantioanele de baterie testate, conform standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominala este de 573 mAh pentru Galaxy Watch5 Pro, 398 mAh pentru Galaxy Watch5 Large si 276 mAh pentru Galaxy Watch5 Small. Durata reala de viata a bateriei poate varia, in functie de mediul de retea, tiparele de utilizare si alti factori.

Nu ratezi niciun ritm
Puternicul senzor Samsung BioActive 3-in-1 controleaza in mod eficient trei senzori de sanatate: Optical Heart Rate, Electrical Heart si Bioelectrical Impedance Analysis. Senzorul iti poate monitoriza ritmul cardiac, iti poate urmari sanatatea cardiovasculara si iti poate inregistra tensiunea arteriala.

Mai puternic decat cel mai greu antrenament al tau
Acum, cu un afisaj frontal de 2 ori mai dur, datorita Sapphire Crystal. Arata indestructibil cu carcasele Black Titanium sau Gray Titanium, in momentele cele mai dificile.

*Galaxy Watch5 are un nivel de rezistenta in apa de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundari sau activitati in apa cu presiune ridicata. Daca dispozitivul sau mainile tale sunt umede, acestea trebuie sa fie uscate bine inainte de manipulare. *Imaginea de mai sus este o simulare a caracteristicii busolei, in scopuri ilustrative. Configuratia ecranului poate varia, in functie de setari, de versiunea SW si poate fi modificata. *Comparativ cu Galaxy Watch4. Conform duritatii Vickers, masurata cu o sarcina constanta de 200fg. *Disponibilitatea culorilor poate varia, in functie de tara sau de regiune.

Urmeaza-ti drumul
Intra in studio si personalizeaza-ti produsul cu gama noua de curele si stiluri, pentru a se potrivi cu aspectul tau unic. Asortezi si potrivesti cu diferite combinatii, numai pe samsung.com

*Numarul de combinatii disponibile poate varia, in functie de tara sau de regiunea in care este disponibil Galaxy Watch Design Studio.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura