Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Oppo Reno6, 5G, 128GB, 8GB, Dual-SIM, black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Videografie

Creeaza amintiri extraordinare

Alimentat de algoritmi AI care ruleaza mii de calcule pe secunda, aplicatia noastra, lider in industrie, Bokeh Flare Portrait, transforma luminile de fundal in cercuri de vis, care vor face ca orice moment sa se simta special.

LUMINA INCREDIBILA MEREU
AI Highlight Video combina algoritmi Live HDR si Ultra Night Video pentru a regla automat lumina naturala. De acum poti face fotografii toata ziua si toata noaptea.

IMBUNATATESTE-TI FRUMUSETEA NATURALA
Functia portrait beautification video foloseste un algoritm AI pentru a identifica 193 de puncte faciale cu scopul de a oferi o infrumusetare personalizabila potrivita tie.

REMARCA-TE PRIN STIL
AI Color Portrait te ajuta sa te distingi prin stil, separandu-te de fundal si schimbandu-l in alb si negru - totul cu un singur click.

FOTOGRAFIE

CULOARE EXACTA SI IMAGINI UIMITOARE
Senzorul de temperatura a culorii va asigura captarea momentului in timp ce il traiti, inregistrand balansul de alb in timp real, accelerand obturatorul si oferind o precizie mai mare a culorii.

NU RATA NICIUN MOMENT
Flash Snapshot, alimentat de motorul exclusiv OPPO Image Clear si senzorul de temperatura a culorii, focalizeaza automat din momentul in care deschizi camera. Nu vei pierde niciodata o fata amuzanta sau o scena incredibila.

O NOUA PALETA DE CULORI, O NOUA IMAGINE A TA
AI Palette reproduce stilul imaginilor preferate printr-un singur tap. Acum aveti acces instantaneu la cele mai noi aspecte si editari.

INCARCARE RAPIDA
Incarcarea SuperVOOC 2.0 de 6.5V nu va va face sa asteptati, iar telefonul ramane rece in timpul incarcarii rapide. Bateria noastra mare de 4300 mAh functioneaza cu modul de economisire a energiei si standby in timpul noptii pentru a te mentine mereu in miscare.

ULTRA SUBTIRE SI ULTRA RECE
Cu o disipare a caldurii pe baza de grafit de 9200 mm si o caldura de 2363 mm VC in zona de disipare, sistemul de racire multipla te ajuta sa iti mentii telefonul mai rece, chiar daca il utilizezi intensiv.

TOATA LUMEA LA INDEMANA
Noul MediaTek Dimensity 900 este un procesor octa-core 5G care foloseste cel mai recent proces de productie de 6nm pentru a obtine performante mai puternice cu un consum redus de energie. Totul este mai rapid.

MAI MULTA MEMORIE PENTRU AMINTIRILE TALE
Daca spatiul de stocare intern de 8 GB + 128 GB nu este suficient, sistemul porneste perfect pentru a iti oferi 5 GB suplimentari de memorie datorita extinderii RAM. Si este atat de lin, incat nici macar nu vei observa comutatorul.

EXPERIMENTEAZA JOCURILE LA ALT NIVEL
Motorul nostru liniar de top cu ofera vibratii detaliate si vii pentru a face jocurile sa para realitate.

SUNET DINAMIC
Reno6 Pro ofera sunet de top pentru joc cu difuzorul stereo ultra-liniar, Dolby Atmos. Experimenteaza sunetul dinamic pe masura ce intri intr-o alta lume.

CONTROL INTELIGENT AL LUMINOZITATII
Noul nostru sistem de detectare a luminii 360 se adapteaza pentru a iti oferi cel mai precis control automat al luminozitatii ecranului, datorita celor doi senzori de lumina ambientala.

Design  Touch Screen
SIM tipul de card  nano-SIM

Specificatii tehnice      

Numar nuclee procesor  8 nuclee
Frecventa procesor  2.4 GHz
RAM  8 GB
Capacitate memorie interna  128 GB
Extindere memorie  Nu
Sistem de operare      Sistem de operare  Android
Display      Numar display  1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura