Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip3, 5G, F711B, 128GB, 8GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Un lucru bun a devenit si mai bun

Se pliaza in buzunar. Incape in poseta. Incape in blugii tai cei mai stramti. Apoi il poti scoate si se extinde intr-un smartphone 5G cu ecran complet si se flexeaza in unghiurile preferate.1
Daca pare ca am incercat sa regandim telefonul, este adevarat. Acum are mai multa personalitate.

DESIGN

Un nou aspect de care toata lumea se va indragosti.

Cream

Phantom Black

Green

Lavender

CULORI2

Etaleaza culorile

Vrei multa culoare sau un negru complet indraznet? Galaxy Z Flip3 5G are un design si culori atragatoare care vor atrage toate privirile asupra ta. Din gama de nuante elegante, pe care ai pus ochii?

COMPACT
Lucrurile spectaculoase incap in buzunare mici

Un smartphone cu un ecran de dimensiuni mari care se pliaza pentru a incapea in buzunare de dimensiuni mici. Pliat, Galaxy Z Flip3 5G masoara 4,2 inci, incapand lejer chiar si in acele tinute care nu par sa aiba buzunare.3

ECRAN EXTERN
Se intampla lucruri spectaculoase, chiar si pe un ecran mic

Verifica-ti mesajele, fotografiaza, reda muzica si multe altele, toate fara a deschide telefonul.4 Ecranul extern de 1,9 inci afiseaza notificari si iti permite sa interactionezi intuitiv cu acestea.5 Alege optiunile preferate de afisaj pentru un acces usor, apoi personalizeaza cu diferite stiluri si culori.

ECRAN PRINCIPAL
Ai descoperit atractia principala

Derularea fluida cu 120Hz pe ecranul Infinity Flex de 6,7 inci ofera derulare, glisare, tragere si fixare fluide. Optimizeaza chiar si rata de reimprospatare pe baza a ceea ce urmaresti.7 Iar in combinatie cu Dynamic AMOLED 2X, este cel mai viu, mai luminos si mai fluid ecran din seria Galaxy Z.8, 9

CAMERA
Schimba modul in care fotografiezi

10 MP Camera frontala12 MP Camera Ultra Wide12 MPCamera cu unghi larg

FOTOGRAFIERE INSTANTANEE
Ecranul extern se ocupa de selfie-uri
Nu ai timp sa extinzi telefonul? Fa selfie-uri cu ajutorul camerei duale de pe spate - ecranul extern iti va oferi o previzualizare. Trebuie doar sa apesi butonul lateral de volum pentru a declansa.
* Fotografie facuta cu Galaxy Z Flip3 5G cu suprapunerea simulata in scop ilustrativ. Interfata de utilizator reala poate fi diferita.

CAMERA IN MODUL FLEX
Este mult mai usor sa prinzi un unghi bun
Surprinderea momentelor cu functia Single Take s-a schimbat in bine.10 Acum poti face fotografii si videoclipuri mai usor ca niciodata cu modul Flex.1 Tot ce trebuie sa faci este sa reglezi unghiul si sa faci un pas inapoi pentru selfie-uri fara a folosi mainile.

NIGHT HYPERLAPSE
Pe locuri. Fiti gata. Start
Videoclipurile miscate trebuie sa fie o alegere ce tine de stil. Pune Galaxy Z Flip3 5G pe o suprafata plana, iar modul Flex va actiona ca un trepied, mentinand unghiul pentru a stabiliza camera in timp ce obtii fotografia dorita de la prima incercare.1

ELEMENTE ESENTIALE CAMERA
Moduri mai bune de a surprinde o fotografie

Previzualizare duala
Permite prietenilor tai sa-si verifice postura cu ajutorul functiei Previzualizare duala pe ecranul extern, astfel incat toata lumea sa arate bine inca de la prima fotografie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura