Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Realme 11 Pro+, 5G, Dual Sim, 12GB RAM, 512GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1969 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Usor pentru ochi
Protectia ochilor in medii cu lumina intunecata. Vizualizati tot continutul dvs. preferat cu o liniste suprema, stiind ca telefonul functioneaza in fundal pentru a reduce impactul palpairii asupra ochilor dvs.

Automat si personalizat
Pana la 20.000 de niveluri de reglare a luminozitatii pentru o ajustare lina si matasoasa a luminozitatii. Reglarea luminii de fundal AI functioneaza in fundal, invatand obiceiurile de reglare a luminii slabe si adaptandu-se in consecinta, oferindu-va nivelul perfect de luminozitate exact atunci cand doriti.

Arata bine
1 miliard de culori bogate, cu stralucire, luminozitate si claritate ridicate, oferind o experienta de vizionare delicioasa, care iese intotdeauna pe masura.

O frumusete in mana
Curba perfecta pentru o senzatie perfecta in mana. O experienta de vizionare mai buna pe un ecran mai mare.

Un gust de lux urban
Matteo Menotto aduce tinerilor din intreaga lume designul premium si maiestria unui brand de lux de top. Pentru aceasta colaborare, Matteo Menotto a creat un imprimeu care incorporeaza o estetica a modei urbane din Milano in designul seriei realme 11 Pro.

Putere in toate locurile
Proces avansat TSMC 6nm pentru o eficienta energetica remarcabila. Performanta puternica pentru a juca jocuri mainstream.

SuperZoom Senzor
Cea mai buna camera din segment, cu cel mai mare numar de megapixeli. Perfect pentru fotografia de noapte, cu cea mai buna camera de 200MP din clasa sa, zoom fara pierderi de lungime multifocala, tehnologie Super QPD de focalizare rapida si OIS stabil. Hardware superior se intalneste cu software-ul superior, pentru o experienta de fotografiere de nivel urmator.

La nivel emblematic
HyperShot 2.0 ofera procesare avansata a imaginii, cu patru upgrade-uri puternice ale motorului, care aduc un plus de viteza, culoare, claritate si anti-shake, pentru o experienta de utilizator extrem de lina.

Genial, aproape si departe.
Dezvoltat in colaborare cu Samsung, aducem un zoom multifocal fara pierderi 1X/2X/4X, care va schimba jocul, totul intr-un singur obiectiv. Construit in jurul rezolutiei ultra-clare de 200 MP si tehnologiei avansate In-sensor Zoom, realme 11 Pro+ 5G introduce o experienta de fotografiere inovatoare care surprinde studentii mai perfect ca niciodata.

Superbe fotografii oriunde.
Cu 200 MP de detalii la indemana dvs., puteti face fotografii cu linistea sufleteasca ca fiecare fotografie poate fi pastrata si decupata, cu o claritate constanta, deschizand noi posibilitati in modul in care va folositi fotografiile.

Incarcare SUPERVOOC de 100W
Combinatia perfecta de incarcare rapida SUPERVOOC de 100W si baterie de 5000 mAh, pentru o experienta de baterie de care nu trebuie sa iti faci griji niciodata.

Design  Touch Screen
SIM tipul de card  nano-SIM

Specificatii tehnice      

Numar nuclee procesor  8 nuclee
Frecventa procesor  2.6 GHz
RAM  12 GB
Capacitate memorie interna  512 GB
Extindere memorie  Da
Sistem de operare      Sistem de operare  Android
Display      Numar display  1
Marime display  6.7"
Rezolutie display  2412 x 1080 pixel
Technologie de afisaj  OLED
Rata de reimprospatare ecran  120 Hz
Camera      Cu camera frontala  Da
Camera foto  Da
Numarul camerelor din spate  3
Autofocus  Da
Blitz camera  Da
Scanner de retina  Nu
Scanner LiDAR  Nu
Senzor ToF  Nu
Inregistrare video  Da
Rezolutie video maxima  3840 x 2160 @ 30 fps
Camera frontala      Rezolutie camera secundara  32 MPx
Diafragma camerei frontale  f/2.5
Distanta focala a camerei frontale  22 mm
Camera principala din spate      Rezolutie camera principala din spate  200 MPx
Diafragma camerei principale din spate  f/1.7
Trimite mesaj
Din Gura in Gura