Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Xiaomi 13T Pro, 5G, Dual Sim, 12GB RAM, 512GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2947 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Imagini Authentic Leica

Obiectiv Summicron dezvoltat in colaborare cu Leica - Leica Vario-Summicron 1:1.9-2.2/15-50 mm ASPH. Obiectivul atinge echilibrul perfect intre performanta optica, dimensiunea obiectivului si durabilitatea pentru fotografia mobila si reda mai realist senzatia de lumina pentru a surprinde cu fidelitate orice poveste.

Doua nuante pentru optiuni exceptionale.
Calitatea imaginii Leica este bine primita in comunitatile fotografice, iar noi continuam acest lucru aici cu gama larga de culori a modelului P3, care poate capta cu 25% mai multe culori, imbunatatind estetica imaginilor.

Sistemul de lentile principale.
Unghiuri de vizualizare unice si un suport mai mare pentru controlul efectului de blur.

Filtrele Leica.
Doua noi filtre Leica - Leica Sepia si Leica Blue - pot fi selectate in functie de preferintele dvs. creative, permitandu-va sa va exprimati emotiile in moduri diferite.

Se concentreaza pe elementele esentiale.
Aceasta detecteaza automat obiecte, inclusiv ochi si fete umane, animale, insecte, pasari, plante, alimente si multe altele. In modul video, poate gasi automat subiectul din nou dupa ce a parasit filmarea - adevarata putere a lui Xiaomi ProFocus.

Statie video profesionala.
Cu performantele sale puternice si capacitatile sale profesionale, este o statie video portabila, compacta, de buzunar.

Culori atragatoare.
Designul simplist al ecranului, combinat cu pulverizarea anodica imitativa, permite obtinerea unei texturi metalice cu un aspect mai rafinat. Sectiunea DECO utilizeaza un proces de perforare si debitare cu o singura lama, o potrivire de nivel de maestrie. Metalul este slefuit pana la o stralucire deosebita pentru a obtine cea mai frumoasa textura.

Afisaj ultra-dinamic.
Tehnologia de afisare ultradinamica a Xiaomi 13T Pro poate creste luminozitatea de pana la 5 ori in comparatie cu afisajele traditionale. Acesta identifica cu precizie zonele HDR, utilizand secvente dinamice pentru a diminua luminozitatea zonelor care nu sunt HDR si face tranzitii fara probleme intre diferite zone de luminozitate. Pur si simplu - o imagine mai buna.

Pana la 144 Hz AdaptiveSync
Rata de reimprospatare pe mai multe niveluri de 30/60/90/120/144Hz inseamna ca, indiferent daca va jucati, vizionati filme sau cititi, ecranul se poate ajusta in mod inteligent la rata de reimprospatare optima in orice moment, oferind o experienta lina si confortabila, economisind in acelasi timp energie.

Nivelul de intunecare de inalta frecventa
Dimming PWM de pana la 2880 Hz depaseste perceptia ochiului uman, reducand oboseala vizuala cauzata de palpaire, oferind o mai buna ingrijire a ochilor.

Stocare masiva si viteza incredibila.
Dispunand de LPDDR5X ultra-rapid si de viteze de citire UFS 4.0 de top. Alegeti pana la 1TB de spatiu pentru a stoca mai multa imaginatie.

Compatibilitate Wi-Fi 7.
Acesta suporta DBS si MLO, Wi-Fi dual-band simultan, cu o viteza maxima teoretica de 3,6 Gbps. Veti simti imediat efectele unui Wi-Fi incredibil de rapid.

Baterie mare de 5000 mAh.
Incarcare HyperCharge 120 W in 19 de minute pana la 100%.

Design  Touch Screen
SIM tipul de card  nano-SIM si eSIM

Specificatii tehnice      

Numar nuclee procesor  8 nuclee
Frecventa procesor  3.35 GHz
RAM  12 GB
Capacitate memorie interna  512 GB
Extindere memorie  Nu
Sistem de operare      Sistem de operare  Android
Display      Numar display  1
Marime display  6.67"
Rezolutie display  2712 x 1220 pixel
Technologie de afisaj  OLED
Rata de reimprospatare ecran  144 Hz
Camera      Cu camera frontala  Da
Camera foto  Da
Numarul camerelor din spate  3
Autofocus  Da
Blitz camera  Da
Scanner de retina  Nu
Scanner LiDAR  Nu
Senzor ToF  Nu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura