Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon mobil Xiaomi 13 Pro, 5G, 512GB, 12GB, Dual-SIM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
O opera de arta moderna

Xiaomi 13 Pro este cea mai recenta realizare a filozofiei de imagine a capodoperei. Optica profesionala, estetica definitorie emotionanta si intreaga experienta Leica sunt incorporate in dispozitiv pentru a crea o punte de legatura intre lucrarile de secol ale maestrilor si capodoperele pe care le creati astazi.

Un proiect care a contribuit la identitatea capodoperei
Carcasa cu o forma superba, curbata atat pe spate cat si pe fata. Panoul frontal este protejat de Corning Gorilla Glass Victus. Bucurati-va de materialul bioceramic de calitate medicala de pe spate, care nu numai ca adauga o textura delicata, dar subliniaza si definitia designului emblematic: o capodopera care combina profesionalismul, eleganta si durabilitatea.

Un aliat de incredere pentru a crea capodopere oriunde v-ati afla
Rezistenta profesionala robusta, cu certificare IP68*. Fiabil in orice loc, fie pe puntea unei barci cu panze aflate in balansul valurilor, fie in inima desertului.

O capodopera a fotografiei
Va prezentam sistemul de lentile optice profesionale Leica, fotografia traditionala disponibila pentru Xiaomi 13 Pro.

Unghi larg. Camera principala Leica de 1 inch

O lentila, echipata cu un senzor ultra mare de 1 inch si cu toate elementele optice de calitate profesionala. Este o capodopera.

50MP*
Distanta focala echivalenta 23 mm*
SuperPixel 4 in 1 de 3,2 m
Diafragma /1,9
HyperOIS*50MP se refera la numarul de megapixeli ai senzorului, megapixeli reali utilizati in fotografii si video pot varia in functie de modul utilizat.
*Lungimile focale ale obiectivelor sunt lungimi focale echivalente in modul implicit si pot fi diferite de lungimile focale echivalente reale.

Telefoto. Camera foto cu teleobiectiv mobil Leica 75 mm
Inspirat de modelul emblematic Leica Noctilux-M 75 f/1.25 ASPH. Obiectiv pentru fotografia de portret conceput pentru fotografii profesionale.
50MP*
Distanta focala echivalenta 75mm*
Interval de lungime focala 10cm
Diafragma ?/2.0
Stabilizare optica OIS*50MP se refera la numarul de megapixeli ai senzorului, numarul real de megapixeli utilizati in fotografii si clipuri video poate varia in functie de diferitele moduri.

*Distantele focale ale obiectivelor sunt distante focale echivalente in modul implicit si pot fi diferite de distantele focale echivalente reale, consultati rezultatele reale.

Se concentreaza rapid asupra detaliilor
Cu tehnologia Focal Shift, de asemenea, alimentata de Xiaomi Imaging Engine, Xiaomi ProFocus merge un pas mai departe, sustinand urmarirea ochilor animalelor*. Capturati detalii mai precise in fotografiile dvs. Suntem capabili sa capturam mai mult. Acum puteti surprinde nu doar un caine care alearga, ci si albina pe care incearca sa o manance.

Unghi foarte larg. Camera ultraangulara Leica

Deschidere larga pentru imagini ample cu FOV de 115.
50MP
Distanta focala echivalenta 14mm
Diafragma /2.2
Focalizare automata AF
Macro cu unghi ultra larg de 5 cm

Pregatirea pentru post-productie profesionala
Profilurile de culoare si de camera RAW DNG pe 10 biti, create de Adobe, sunt compatibile cu Ps si Lr, oferind un punct de plecare solid pentru editarea profesionala in post-productie.

Descoperiti emotiile ascunse in momentul de fata
In ceea ce priveste aspectul estetic al imaginii, am rafinat detaliile, am calibrat culorile, am gasit stilul narativ potrivit pentru capodopera creata, totul sub semnul unei influente Leica autentice.

Aspectul Autentic Leica
Pastreaza contraste puternice si o estetica in concordanta cu aspectul clasic Leica

Aspectul Vibrant Leica
Acest mod face ca imaginea sa fie vie, dar naturala, cu o luminozitate medie si o saturatie crescuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura