Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
4.79
5 stars: Exceptional
28 pareri

Telefon Xiaomi 13T, 5G, Dual Sim, 8GB RAM, 256GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2076 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Imagini Leica Autentice

Obiectiv Summicron dezvoltat in colaborare cu Leica - Leica Vario-Summicron 1:1.0-2.2/15-50 mm ASPH. Obiectivul ofera echilibrul perfect intre performanta optica, dimensiunea si durabilitatea obiectivului pentru fotografia mobila si reda mai realist perceptia luminii pentru a inregistra versiunea reala a unei povesti.

Doua fete ale unor momente speciale.
Calitatea imaginii Leica este bine primita in comunitatile fotografice si continuam acest lucru aici cu gama larga de culori P3, care capteaza cu 25% mai multe culori, imbunatatind estetica imaginilor. Stilul Leica autentic, cu lumini si umbre clare in imagini tridimensionale, va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo. Stilul Vibrant Look este o manifestare de ultima ora bazata pe traditie, cu tonuri luminoase si culori vibrante, pline de vitalitate.

Sistem principal de obiective.
Unghiuri de vizualizare unice si un suport mai mare pentru controlul efectului de blur.

Filtre Leica.
Noile filtre Leica - Leica Sepia si Leica Blue pot fi selectate in functie de preferintele creative, permitand exprimarea emotiilor in moduri diferite.

Focalizarea precisa.
Acesta detecteaza automat obiecte, inclusiv ochi si fete umane, animale, insecte, pasari, plante, alimente si multe altele. In modul video, poate gasi automat subiectul din nou dupa ce a parasit scena - acesta este adevaratul Xiaomi ProFocus.

Design excelent. Culori ispititoare.
Un design cu ecran drept combinat cu o imitatie de spray anodic obtine o textura metalica cu o senzatie mai rafinata. Sectiunea DECO adopta un proces de gaurire si taiere cu o singura lama la nivel de maestrie. Metalul este slefuit pana atinge un grad ridicat de luciu pentru o textura mai emblematica.

Primul Xiaomi BioComfort din piele vegana.
Senzatie grozava la atingere si prietenoasa cu mediul. O tehnologie PU compozit complet noua, care este durabila si rezistenta la pete, cu o rezistenta excelenta la frig. Este mai prietenoasa cu pielea in mod natural si ofera o senzatie de confort extrem.

Afisare ultra-dinamica.
Tehnologia de afisare ultradinamica a Xiaomi 13T poate creste luminozitatea de pana la 5 ori in comparatie cu afisajele traditionale. Aceasta identifica cu precizie zonele HDR, utilizeaza secvente dinamice pentru a diminua luminozitatea zonelor care nu sunt HDR si face tranzitia fara probleme intre diferite zone de luminozitate pentru o imagine mai buna.

Pana la 144Hz AdaptiveSync
Rata de reimprospatare pe mai multe niveluri de 30/60/90/120/144Hz inseamna ca, indiferent daca va jucati jocuri, vizionati filme sau cititi, ecranul se poate ajusta in mod inteligent la rata de reimprospatare optima in orice moment, oferind o experienta lina si confortabila, precum si economisind energie.

Sistemul de reglare a intensitatii luminoase
Reducerea intensitatii luminoase PWM pana la 2880Hz depaseste perceptia stroboscopica a ochiului uman, reducand oboseala vizuala cauzata de palpaire si avand mai multa grija de ochi.

MediaTek Dimensity 8200-Ultra
Utilizand procesul tehnologic de 4nm de la TSMC cu o integrare foarte mare pentru o performanta puternica, zeci de miliarde de tranzistori integrati in serie, dotati cu o arhitectura inovatoare de resurse de dezvoltare, ofera o adaptare mai buna si un consum redus de energie, indiferent daca lucrati, jucati sau creati. Putere pe care va puteti baza!

Baterie de lunga durata de 5000 mAh.
Pana la 16 ore de redare video. Incarcare Turbo Charge 67 W in 42 de minute pana la 100%.

Design  Touch Screen
SIM tipul de card  nano-SIM si eSIM

Specificatii tehnice      

Numar nuclee procesor  8 nuclee
Frecventa procesor  3.1 GHz
RAM  8 GB
Capacitate memorie interna  256 GB
Extindere memorie  Nu
Sistem de operare      Sistem de operare  Android
Display      Numar display
Trimite mesaj
Din Gura in Gura